Despre mine

RADU DUMITRIU – Medic Veterinar – Servicii Veterinare la Domiciliu

Despre mine

Ma numesc Radu Dumitriu si sunt din Pitesti. Am terminat Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti in anul 2005. Am lucrat timp de un an la un adapost de animale fara stapan din Mioveni, an in care m-am familiarizat foarte mult cu animalele mici, in special caini. Tin minte ca am efectuat atunci peste 2000 castrari la caini, majoritatea femele. Adapostul era dotat si cu o clinica mobila (ambulanta) cu care ne deplasam in diferite localitati din tara si castram cainii comunitari.
Din anul 2006 pana in prezent sunt si medic veterinar concesionar la o comuna langa Pitesti, in Babana.

In 2006 m-am gandit sa-mi fac un cabinet veterinar particular, dar ideea de a avea un program strict nu mi-a suras, asa ca am inceput sa fac servicii veterinare la domiciliu.
De la an la an numarul clientilor a crescut, la fel si numarul si complexitatea interventiilor si nu prea mai aveam cum sa ma descurc cu o masina normala (Duster) :).
Am inceput sa cochetez cu ideea de a-mi cumpara o ambulanta mobila inca din 2009-2010 am cochetat cu idea de a-mi cumpara o ambulanta veterinara, insa aceasta s-a concretizat abia in 2017.

“Jur sa-mi exercit profesiunea cu competenta si responsabilitate, in mod demn, cu probitate si devotament, actionand in toate imprejurarile printr-o conduita exemplara, in spiritul normelor Codului de deontologie medical-veterinara si al respectarii legilor tarii.

Voi folosi toate cunostintele mele profesionale si știintifice pentru promovarea si apararea, sanatatii animalelor, protectia sanatatii omului si a conditiilor ecologice.

Jur sa apar, cu toate puterile mele, onoarea, prestigiul si nobilele traditii ale profesiunii de medic veterinar!”

Pentru ca … stiu cat de important este ca atunci cand treci prin situatii grele cu animalul tau de companie sa primesti sprijin profesionist imediat, mi-am dedicat viata si cariera pentru a oferi servicii medical-veterinare la domiciliu atunci cand este nevoie, acolo unde este nevoie.

Pentru ca ... nevoia nu asteapta si de cele mai multe ori cateva minute fac diferenta dintre viata si moarte, suna-ma imediat ce ai sesizat o problema cu animalutul tau, sau pentru o consultatie.

Pentru ca … el conteaza pe tine!


Servicii veterinare la domiciliu in Pitesti